Emma Bridgewater stopt bij ons

Het mooie Britse serviesmerk Emma Bridgewater is voor ons en onze winkel sinds de Brexit een lastig punt geweest.

Wij een hebben hele lastige beslissing moeten nemen. Deze is: Wij gaan stoppen met de verkoop van dit mooie aardewerk-merk. Dit doen wij met veel pijn in ons hart, zeker voor onze trouwe spaarders van dit mooie merk uit Stoke-on-trent….

De reden hiervoor? Die is vrij simpel:
Enerzijds liep de vraag naar het Emma Bridgewater aardewerk terug en anderzijds maakte Emma Bridgewater co uk Ltd. het ons en onze mede Emma Bridgewater-dealers erg lastig om te blijven inkopen. Het totaal jaarlijks verplicht in te kopen bedrag is, vele malen hoger dan nu en in het verleden bij De Pelikaan Eerbeek verkocht is. Daarnaast heeft Emma Bridgewater co uk Ltd. bij de start van de Brexit besloten onze Nederlandse import Pine-Apple te schrappen en zorgde de Brexit voor een zeer lastige import posities voor ons als Nederlandse relatief kleine stenenwinkel.

De restanten verkopen wij momenteel tegen 70% van de oorspronkelijke verkoopprijzen. Dit zijn 1/2 pint mugs, borden ennn nog een aantal hele mooie theepotten.

Kom snel naar onze winkel voor de laatste stuks!

De Pelikaan Eerbeek is geautoriseerd dealer van Jura koffiemachines, accessoires en schoonmaakproducten!

Als u bij ons een nieuwe Jura koffiemachine aanschaft, krijgt u tot maximaal 10% korting als cadeaubon, voor bijvoorbeeld koffie: (bonen of gemalen), Jura accessoires of onderhoudsmiddelen, maar ook voor bonbons, etc. etc.
© 2024 - De Pelikaan Eerbeek. Alle rechten voorbehouden.