Serviezen & Textiel

Emma Bridgewater uitverkoop

Het mooie Britse serviesmerk Emma Bridgewater is voor ons en onze winkel sinds de Brexit een lastig punt geweest.

Wij een hebben hele lastige beslissing moeten nemen. Deze is: Wij gaan stoppen met de verkoop van dit mooie aardewerk-merk. Dit doen wij met veel pijn in ons hart, zeker voor onze trouwe spaarders van dit mooie merk uit Stoke-on-trent….

De reden hiervoor? Die is vrij simpel:
Enerzijds liep de vraag naar het Emma Bridgewater aardewerk terug en anderzijds maakte Emma Bridgewater co uk Ltd. het ons en onze mede Emma Bridgewater-dealers erg lastig om te blijven inkopen. Het totaal jaarlijks verplicht in te kopen bedrag is, vele malen hoger dan nu en in het verleden bij De Pelikaan Eerbeek verkocht is. Daarnaast heeft Emma Bridgewater co uk Ltd. bij de start van de Brexit besloten onze Nederlandse import Pine-Apple te schrappen en zorgde de Brexit voor een zeer lastige import posities voor ons als Nederlandse relatief kleine stenen winkel.

De restanten verkopen wij momenteel tegen 50 tot 70% van de oorspronkelijke verkoopprijzen. Dit zijn 1/2 pint mugs, borden en… nog een aantal hele mooie Pink Hearts en Polka Dot theepotten.

Kom snel naar onze winkel voor de laatste stuks!

Verkoopvoorwaarden:
– Aanbieding geldt alleen op het aardewerk
– Er geldt geen recht van retour en ruilen is niet mogelijk
– Aanbieding is geldig: zolang de voorraad strekt –> op = op
– Als cadeau inpakken rekenen wij € 1,- per artikel
***************************************************************

De Pelikaan Eerbeek is officieel dealer van de serviezen en het bijbehorende textiel van onder andere: Bunzlau Castle, Emma Bridgewater, William Morris en Wrendale Designs.

Maar ook vindt u een assortiment van serviezen van Dépôt d’Argonne en betaalbare mokjes met Veluwse dieren, vogels, honden, boerderij dieren, bloemen etc. etc. Ook hebben wij mokjes met Oud-Hollandse afbeeldingen met molens maar Ot en Sien mag niet ontbreken hierin.

Het bijzondere bestek van Murano, die wij ook op onze horeca gebruiken, is ook bij ons te koop.

De Pelikaan Eerbeek is geautoriseerd dealer van Jura koffiemachines, accessoires en schoonmaakproducten!

Als u bij ons een nieuwe Jura koffiemachine aanschaft, krijgt u tot maximaal 10% korting als cadeaubon, voor bijvoorbeeld koffie: (bonen of gemalen), Jura accessoires of onderhoudsmiddelen, maar ook voor bonbons, etc. etc.
© 2024 - De Pelikaan Eerbeek. Alle rechten voorbehouden.